Yoga en meditatie Retreat Eesveen

Thema: Verbinding maken met mezelf.
 
Mindfulness helpt je om aan te komen in het moment. En leert je te zijn met datgene wat je niet kan veranderen. Hierdoor word je milder en zachter naar jezelf toe. Het is ook geschikt als je fysieke of geestelijke klachten ervaart, die je niet kan veranderen op dit moment. Soms geeft dat een inzicht en/of opluchting dat je niet de strijd hoeft aan te gaan en het mag laten zijn. Hierdoor ontstaat de verbinding met jezelf en de stilte.
 
Een dag om bij jezelf te komen met nieuwe mindfulness yoga en technieken. Do-in yoga, mindfulness yoga en yin yoga.
Op zondag 23 juni geef ik van 13:00-18:00 in samenwerking met Marjon van Berkel een heerlijke middag meerdere yoga sessies met diverse yoga stylen. Daarnaast verwend Marjon ons met haar uitgebreide high tea, die elk jaar uitgebreider word.
 
Ik heb dan mijn opleiding mindfulness afgerond. En de geleerde meditatie en technieken ga verwerken in deze fijne yoga en meditatie sessies. Deze middag is bedoelt om je even terug te halen naar jou zelf. De technieken bieden je handvatten om bij hooggevoeligheid, stress of bij het kwijtraken van jezelf jezelf ECHT te kunnen helpen daarbij. Mijn ervaringsdeskundigheid hierin betrek ik hierbij zodat kennis en ervaring worden ingezet.
Daarnaast verwerk ik de start van de zomer in het bijpassende thema vanuit de oosterse filosofie voor het hart & de dunne darm.
 
Programma:
13:00-14:30: actieve yoga met Do-in Yoga & mindfulness yoga. Dit is een fijne combinatie met hatha yoga een geschikt  voor iedereen. 
Het is daarmee ook verweven met de 5 elementen leer van de Chinese Medicine. het hart en de dunne darm meridiaan strekkingen.
 
14:30-16:00: uitgebreide high tea en bewonderen van de tuin
 
16:00-18:00: Yin Yoga en mindfulness meditatie en technieken uit mijn boek” eerste hulp bij overprikkelingen”.
 
Kosten zijn 65 euro per persoon
Locatie: de Maartjestuin Eesveen
Aanmelden: Door hier te klikken kun je je aanmelden