Individuele behandelingen

Diverse mogelijkheden tot individuele behandelingen

 
Soms loop je vast in je leven. Dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan angsten, stress, burn-out, ziektes, kijk op het leven, hooggevoeligheid etc. Bij Yin Yoga Sound kun je diverse privétrainingen boeken, als je op zoek bent naar verdieping of een andere kijk op de situatie waarin je bent vastgelopen. Lees hieronder of er iets bij staat. Ook een combinatie van meerdere trainingen is mogelijk; het wordt op jou afgestemd.
 

Angst begeleiding

Manon is ervaringsdeskundige als het gaat om begeleiding van angsten en hoogsensitiviteit.  Bij angsten kan gekeken worden waar de oorsprong ligt. Dus ook hier wordt er op jouw afgestemd. Je krijgt waardevolle technieken mee waarmee je aan de slag gaat. Tijdens de behandeling krijg je de ruimte en rust in jouw te voelen zodat je zelf de inzichten krijgt waar door een bewustwording volgt in de weken die volgen doordat je met de technieken aan de slag gaat

 

Energiebehandeling

 
Tien jaar geleden zijn Eelco en Manon in training gegaan bij spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven.  Hierdoor hebben zij hun gevoeligheid kunnen ontwikkelen en laten groeien. Beiden zijn erg goed in het geven van een energiebehandeling, waarbij een totale “check up” wordt uitgevoerd op het gebied van chakra’s, meridiaanlijnen en het auraveld.  Eelco onderscheidt zich door het gebruik van zijn muziekinstrumenten. Ook werken ze met een bijzonder hulpstuk namelijk de chakratafel. Deze tafel is ontworpen door Tjeu van Veldhoven, waarbij de edelstenen, die verwerkt zijn in deze tafel, een bijzonder versterkend effect hebben op de behandeling. Je leert te voelen en kan even alles loslaten.  Deze behandeling kan worden toegepast op allerlei levensvragen of vraagstukken van het leven waarin men vastloopt. Misschien is er behoeft aan inzicht in bepaalde levensvragen. Tegelijkertijd wordt de hele energiehuishouding gecontroleerd en gestimuleerd, zodat je opgeladen en ontspannen naar huis gaat. Deze behandeling werkt zeker enkele weken door en kan zomaar een bewustwording geven na een lange tijd.
 

Yin Yoga Medicine / Assisted Yin

Vooral bij terugkerende klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij assisted yin worden de yin yoga met hands on verdiept. Ik hou je dan langer vast op een zachte manier in een houding zodat we dieper in het weefsel kunnen werken.

Interesse in een privébehandeling? Neem contact op via het contactformulier, en laat ons weten wat je graag zou willen!

  • Kosten

Privé training €80,- voor 1,5 uur.