Wij zijn Eelco de Vries en Manon Lemkes en willen graag iets moois met je delen, namelijk onze passies. Elf jaar geleden zijn we de verdieping in onszelf gaan zoeken door in de “leer” te gaan bij spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven. Tjeu leerde ons om het gevoel te leren (her) kennen en daar ruimte aan te geven middels meditatie, energiewerk etc. Stapje voor stapje kwamen we in aanraking met onszelf. Doordat we allebei ons eigen pad volgden, ontwikkelde we onze twee grote liefdes: Yoga en muziek! 

Door onze passies te verenigen is Yin Yoga Sound ontstaan. Hierdoor kan je op een andere, en bijzondere manier met jezelf in contact komen.

Trainingen van Manon

De  yoga wordt gegeven door yoga docente en trainer Manon Lemkes. Manon heeft zich verdiept in verschillende vormen van yoga waaronder yin yoga. Yin yoga is een stille meditatieve vorm van yoga waarbij je 5 minuten een houding aanneemt. Hierbij wordt het bindweefsel aangesproken. En dat niet alleen: Je gaat opnieuw leren voelen en ervaren wie jij bent. Je lichaam opent zich voor de aandacht die jij aan jezelf geeft.  Het mooie is dat Tjeu mijn heeft geleerd hoe ik tijdens de yoga bijzondere aanrakingen kan doen waardoor de mensen wat makkelijke zakken in hun gevoel. Ook zorgt het ervoor dat de energie weer gaat stromen, waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Daarnaast is Manon auteur van ” Eerste  Hulp bij Overprikkelingen. En is ze in opleiding voor mindfulness trainer! Manon verwerkt in haar lessen haar eigen levenservaringen, actuele thema’s in de lessen zoals hooggevoeligheid, angsten, leren voelen wie je nu eigenlijk bent.

“Ons doel is je weer opnieuw in contact te brengen met je lichaam, je gevoel”

Klanken van Eelco

Het “Sound“ gedeelte wordt verzorgt door Eelco de Vries. Hij heeft zich gespecialiseerd in het spelen van verschillende instrumenten zoals klankschalen, handpan, sandawa, gong etc. Deze klanken creëren een diepe ontspanning in het lichaam en brengen de geest weer tot rust, zodat alles weer op zijn plek kan komen.

We volgen beiden ons eigen pad en dat zullen we ook blijven doen! Maar juist door onze passies te combineren, kunnen we je helpen om nog dieper te gaan en opnieuw contact te vinden met jouw lichaam en gevoel.

In deze maatschappij hebben veel mensen het contact met zichzelf verloren en is er veel behoefte om dit contact opnieuw te ontdekken. Wij willen je hierbij graag een hand uitreiken.