Sound van Eelco

Trillingen

Geluid en trillingen zijn altijd en overal om ons heen te vinden, meestal onbewust en soms bewust. Trilling kan ons bewustzijn positief en negatief beïnvloeden, denk aan muziek waar je helemaal gek van wordt of juist heel rustig. 

Door meer dan 10 jaar aan mijzelf te hebben gewerkt en daarin mijn eigen stukken heb kunnen opruimen, heb ik ruimte gecreëerd in mijzelf. hierdoor kan energie vrij stromen met minimale beïnvloeding.  De instrumenten die ik bespeel komen samen met mijn trilling,  dit geeft een erg fijn gevoel bij de ontvanger maar ook bij mij!

Naast het spelen tijdens  de Yin Yoga ben ik ook in te huren voor diverse projecten,  denk bijvoorbeeld aan:

 • U zoekt voor uw retreat iemand die een ontspanning sessie kan geven met klankschalen e.d.
 • U wilt een privé klankbehandeling sessie, dit kan ook op locatie.
 • U wilt een workshop hoe bijvoorbeeld klankschalen te bespelen met gevoel.
 • U zoekt een bepaald geluid voor uw project, er is heel veel mogelijk.

Instrumenten

De insrumenten die ik bespeel in een sessie zijn:

 • Klankschalen
 • Diverse Fluiten
 • Handpan
 • Ocean drum
 • Shaman trom
 • Rav
 • Gong
 • Sansula
 • Shruti Box
 • Tanpura
 • Monochord
 • Tingels en bellen etc.
 • Alles word persoonlijk  afgestemd op de persoon, iedereen is uniek namelijk!

Deze video heb ik 8 jaar geleden gemaakt al weer, vandaag de dag nog steeds heerlijk om te beluisteren.