Mijn eerste boek is uit: Eerste Hulp bij Overprikkelingen

Binnenkort komen er nieuwe data online voor de 2 daagse training ‘ Eerste Hulp bij Overprikkelingen’

Bestellen is nu mogelijk


Lieve mensen, wat een bijzonder proces en heel blij deel ik met je dat ik samen met Pieter van 202Publishers mijn eerst boek mag gaan uitbrengen: eerste hulp bij overprikkelingen (EHBO).

Welke invloed heeft de buitenwereld op onze
binnenwereld? Als we meer prikkels binnenkrijgen dan we op dat moment verwerkt krijgen, spreek je van overprikkeling. Soms ga je kopje onder door alles wat je voelt. Hoe ga je daarmee om? Hoe herken je het?
 
Ik ben Manon Lemkes, yogadocent deel alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb mogen leren als yoga docent. Ik deel mijn autobiografie waarin ik mijn verhaal vertel en thema’s aanraak als HSP, overprikkeling, ADHD, angsten, depressies en verslavingen.
 
Maar ook relaties met jezelf en de ander. Hoe werkt dat? Ook neem je een laag dieper mee als je daaraan toe bent. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?
 
Daarnaast bevat het boek 55 kaarten met yoga, verzachtende technieken, meditaties, ademhaling en inspiratie teksten die mij zo hebben geholpen en om jou te motiveren jezelf te ondersteunen in het proces: wat raakt overprikkeling bij jou aan?
 
 
-En hoe herken ik wat van mij is of van de ander?
-Hoe verbeter ik de relatie met mezelf?
-Hoe kan ik me fijn voelen als er zoveel gebeurt om me heen?
– wat heeft verslaving met overprikkelingen te maken?
 
Dit boek is voor jongeren en ouderen die kampen met overprikkelingen, het moeilijk kunnen omgaan met deze wereld, onrust/ADHD, angsten, HSP en verslavingen.
 
 
 

Meer informatie

Als leven aanvoelt als overleven. Dit boek neemt je mee naar jouw binnenwereld. Voor iedereen die meer wil weten over overprikkelingen, gevoeligheid, depressie, angsten, onrust, veel gedachten en steeds maar denken. Als je stress ervaart of de diagnose ADHD hebt of denkt dat je ADHD hebt. Ook als je tegen diverse verslavingen aan loopt. Ook voor jongeren.

De invloed van de buitenwereld op je geestelijk welzijn is groot. Onbewust passen we ons steeds aan. Wake-up calls vanuit je binnenwereld geven aan dat het tijd is om jezelf meer aandacht te geven.

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf weer in het vizier krijgt en ook niet meer uit het oog verliest? Dat is de kracht van het kennismaken met je binnenwereld.

In dit boek met de bijbehorende 55 kaarten ga je stap voor stap kennismaken met wie jij van binnen bent. Je leert in te zien welke invloed de buitenwereld heeft op jouw binnenwereld. Hoe verwerk jij de prikkels die bij jou binnenkomen en wat raken ze bij je aan?

Manon Lemkes neemt je vanuit haar eigen ervaring mee op een prachtige reis naar jezelf. De speciale technieken, bijzondere meditaties en yin yoga oefeningen maken je sterker en geven energie. Daarnaast wordt er dieper in gegaan op hoe het werkt in relaties, met jezelf en andere mensen. Door voorbeelden uit haar eigen leven te geven worden het verduidelijkt.

Ook verkrijgbaar als eboek

Boek + 55 kaarten: €39,90

Via de uitgever: Hier kun je een exemplaar aanschaffen

Binnenkort komt er een online training bij met alle uitleg, van de yoga houdingen en technieken op beeld, podcasts met alle meditaties.