Sup & Yoga in de Weerribben

Workshop Sup & Yoga

Ook in 2024 zullen Arjan Berger van WeerribbenSUP en Manon Lemkes van Yin Yoga Sound de workshop SUP & Yoga geven op de prachtige plek in de Weerribben.
Een leuk programma met:
– Yoga op land
– Sup instructie en stuk suppen
– Yoga op de SUP-boards.
 
Deze workshops zijn op:
zondag 16 juni 2024
zondag 7 juli 2024
 
Yoga
De yoga zal gegeven worden door Manon. Er zal een mix van Yin & Yang yoga worden gegeven. Yin Yoga is een stille en meditatieve vorm van yoga waarbij je 2-5 minuten in een houding blijft. Je ontspant je spieren, waardoor je dieper zakt naar het bindweefsel. In het bindweefsel liggen vaak de klachten. Daarom is het geschikt voor iedereen. De yang yoga is voor de versterking van de spieren en worden minder lang aangehouden. Vaak in de vorm van een zachte flow.
 
Suppen
Suppen of Stand Up Paddling is een snelgroeiende watersport en wat leuker om dit te doen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is een nieuwe en hippe manier om de Weerribben te beleven en het leuke aan suppen is dat het voor iedereen geschikt is.
Het suppen tijdens deze workshop wordt begeleid door Arjan.
 
Sup & Yoga
Natuurlijk gaan we deze 2 combineren: Yoga op een SUP-board! We zullen een aantal yoga houdingen gaan uitproberen op het SUP-board. Het is geen probleem als je nog niet eerder hebt gesupt, of nieuw ben met Yoga.
Suppen en Yoga is een perfecte combinatie. Bij zowel suppen als yoga staan balans en evenwicht centraal. Yoga op een SUP-board zal een extra uitdaging zijn, waarbij nog meer van je balans en concentratie wordt gevraagd.
 
Programma:
Verzamelen bij een nog te bepalen parkeerplaats in de Weerribben
– Yin & Yang Yoga op het grasveld ( Manon)
– Instructie suppen (Arjan)
– SUP-route door De Weerribben heen
– SUP-Yoga
– Einde workshop met een drankje
 
De workshop duurt ongeveer 3 uur. Gebruikelijk spreken we om 09:45 uur af en beginnen om 10:00 uur. Daadwerkelijke tijden worden vooraf gecommuniceerd.
Kosten: 42,50 euro, Vooraf 1 week van tevoren middels een betaalverzoek.