Yoga & meditatieve stiltewandeling Maartjestuin

De stilte kan een grote spiegel zijn. Het geeft je een pauze, een vertraging om naar binnen te kijken en de aandacht te geven aan je binnenwereld. Soms kan het onrustig aanvoelen voel door de gedachten, emoties en lichamelijke sensaties die voelbaar zijn.
Hoe kun je dan de rust en ruimte vinden in al die innerlijke onrust?
 
Je ademhaling is jouw veilige anker , een basis om bij terug te keren, elke keer weer als het niet gaat. Het opmerken van de bewegingen in jouw binnenwereld, laten je vertrouwd raken met jezelf. Het is volkomen normaal en oke dat dat er is. Sterker nog, we hebben het allemaal.
Door bekend te worden met de processen die in jou afspelen, ga je deze herkennen. Je ontwikkelt een mildheid, zachtheid naar jezelf toe.
 
Deze avond start om 19:00 met een yin yoga sessie in de Maartjestuin. Je ervaart diverse technieken om bij jezelf te komen.
Om 20:00 starten we met de stiltewandeling naar de Eese. Tijdens deze wandeling laat ik je kennismaken met 2 verschillende meditatie technieken die je gaat inzetten tijdens deze stilte wandeling. Je gaat ervaren wat ze met je doen en hoe je ze kan inzetten in verschillende situaties in je dagelijks leven. De wandeling duurt ongeveer een 1 uur en 15 minuten duren. Daarna zal bij Marjon Thee klaarstaan en is er ruimte voor eventuele vragen.
 
Wanneer: Maandag 15, 22 of 29 juli van 19:00 tot ongeveer +/- 21:30
Kosten: 29,50 per persoon per sessie/Kom je bij alle sessies? Betaal 85 euro
Aanmelden:Klik hier om je op te geven
 
Over de begeleider
Manon is al meer dan 10 jaar yogadocent, trainer en auteur van “Eerste hulp bij overprikkelingen”. Ze is bezig om haar certificering als mindfulness trainer te behalen. Daarnaast werk ze als begeleider voor jongeren bij de WIS-club Steenwijkerland. Haar ervaring die ze heeft opgedaan in haar leven met HSP, angsten, ADHD en overprikkelingen zet ze in in combinatie met haar professionele achtergrond als yogadocent en trainer.