Voor wie:  Voor iedereen met angsten, maakt niet uit wat voor “soort”.

Doel: Om ruimte te brengen in je angsten

Angsten hebben we allemaal, maar als angst een groot deel van je leven gaat innemen en je er door geleid wordt, lukt het bijna niet meer om te genieten van de mooie dingen die er zijn.  Je beland in een vicieuze cirkel, waardoor je gelooft dat je angsten de waarheid zijn.  Je komt stil en je voelt een ervaart een negatief effect op je lichaam. Alle energie stroomt naar je hoofd, waardoor de angsten nog meer worden  versterkt. Je voelt je lichaam niet meer en soms lijkt alsof je hoofd los staat van je lichaam. Er is geen connectie voelbaar met jezelf.

Tijdens de training “Zacht met Angst”  Krijg je aanreikingen  die de sleutel zijn tot verandering  in je eigen angsten.  Middels simpele maar doeltreffende technieken  ga je met jezelf aan de slag en krijg je  inzicht  in je eigen angsten en patronen.  Als je inzicht krijgt in je eigen proces zal je ook gaan inzien dat je met je angsten kan gaan “spelen” .  Hierdoor ontstaat een grote verandering die gaat doorwerken in jezelf. Dit betekent dat je lucht en ruimte gaat creëren in je angsten. Je gaat leren hoe je zelf ruimte kan gaan geven hieraan en hoe je dit kan laten door werken in je dagelijks leven.

Een belangrijk aspect van de training is dat je gaat leren communiceren met jezelf en met je angsten.  Dit gebeurd op een dieper niveau, waar ook de grondslag voor de angsten liggen. Je wordt ook liever en zachter naar jezelf toe, wat ook weer verzachting brengt in je angsten.  Hierdoor leer je ook dat verandering komt als jij gaat handelen. Omdat je vaak niet weet hoe je moet handelen tijdens een “angst moment” en onnodig erin blijven “hangen”. Na deze training kun je dit zelf gaan toepassen in het dagelijks leven.

Ook is er een yoga sequence ontwikkeld die je “angst moment” verzachten en jou ook leren jezelf weer terug te zetten in je lichaam.  Je bent beter in staat angsten los te laten als je je lichaam weer voelt en je voeten op de aarde staan.

Deze yoga is voor iedereen geschikt en inclusief alle andere technieken zullen die dag worden aangereikt in een hand out. We gaan alles doornemen en voelen zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie: We hebben de online training Zacht met Angst nu voor je klaar. Klik hier.

Over de trainer Manon Lemkes

Angsten domineerde zo intens mijn  leven. Ik kon niks meer dan alleen maar vluchten in de verdoving. Totdat ik een leraar ontmoette die mij leerde hoe ik met mezelf weer door 1 deur kon. Door middel van bijzondere diepe meditatie technieken,  yoga,  energie werk ben ik na 12 jaar aan mezelf te hebben gewerkt klaar om mijn proces te delen en mensen te ondersteunen in hun angsten.