Algemene Voorwaarden

Inschrijving:
Deze inschrijving is een lidmaatschap voor de lessen van Yin Yoga Sound van Manon Lemkes. De inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld.

Keuze uit de volgende abonnementen:

 • Een losse les kost €13,50 en deze kan via een betaalverzoekje betaald worden voor de les. Let op: een losse les kan alleen op de dag zelf worden besproken en geeft geen recht op een vaste plek in de les. 
 • 4 rittenkaart: € 45,- Deze is 4 weken geldig
 • Een 10 rittenkaart kost €99,50 en is 13 weken geldig 
 • Een 20 rittenkaart €196,50 en is 25 weken geldig. 
 

Betaling:

Het lidmaatschap is bevestigd na het voldoen van het lesgeld. Dit doe ik door het bedrag over te maken op het onderstaande rekeningnummer, met als vermelding mijn naam en de gekozen strippenkaart of via een betaalverzoekje.
Het lesgeld kan niet worden gerestitueerd.

Lidmaatschap:
Het lidmaatschap is doorlopend, persoonlijk en niet overdraagbaar. Doorlopend betekent dat bij het aflopen van je volle kaart bij verlenging van  een nieuwe strippenkaart, deze gelijk weer ingaat.

Bij mooi weer kan de les naar buiten worden verplaatst. Mocht je dat niet willen, dan kan de les extra worden ingehaald. Dit betekent dat je een keer extra komt inhalen, naast je vaste avond, bijvoorbeeld als je een 4 rittenkaart hebt, die maar 4 weken geldig is.  Of je kan het laten vallen onder de 3x te missen lessen op je 10 rittenkaart die 13 weken geldig is.

Mocht je dan niet kunnen door vakantie of wat anders, dan worden de gemiste lessen gerekend onder de “gemiste lessen”.  Bij een 10 rittenkaart mag je 3x missen en bij een 20 rittenkaart 5x. Mits op tijd wordt afgemeld. Het verplaatsen van de yogales na een andere avond kan via whatsapp of een e-mail te sturen. Afhankelijk van de afzeggingen krijg je vanzelf een berichtje of het kan of niet. 

Lesrooster en annulering van lessen & workshops:
Manon Lemkes/Yin Yoga Sound behoudt zich het recht om vanwege ziekte of onvoorziene omstandigheden een les te laten vervallen. In gezamenlijk overleg wordt getracht de les op een ander moment in te halen.  Strippenkaarten stoppen automatisch voor elke schoolvakantie. en starten automatisch na elke schoolvakantie weer op.  

Bij het annuleren van de workshop door de deelnemer zelf, wordt geen restitutie gegeven.

Stopzetten van de strippenkaart

Dit is alleen mogelijk bij acuut lichamelijk letsel, een operatie  of andere reden waarbij de abonnementhouder niet in staat is fysiek yoga uit te voeren. Vaak kan bij klachten als een “Frozen shoulder”  juist goed zijn om met met aangepaste houdingen yoga te komen doen. Dit wordt per situatie bekeken en persoonlijk en samen overlegd. Houd er rekening mee dat je yoga plek wel kan worden opgevuld. 

Afmelden:
Afmelden voor een les dient van tevoren worden doorgegeven. Minimaal 24 uur van te voren via een appje, email of sms. Uiterlijk tot 16:00 de volgende dag. Mocht dit niet gebeuren, dan wordt er een strip in rekening gebracht. Voor de ochtendlessen is dit tot 16:00 van de vorige dag.

Locaties:

Er wordt op divers locaties les gegeven:

 • Woe ochtend: MFC Willemsoord Paasloregel 3B, 8338 ST Willesoord ( t.o. Café de Steen)
 • Ma t/m do avond: MFC de Zuidwester: Gasthuislaan 84, 8331 MZ Steenwijk
 

Eigen risico:

 • Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. Yin Yoga Sound /Manon Lemkes kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de cursist
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen
 • Je bent verplicht lichamelijke en/of psychische klachten/veranderingen  aan Yin Yoga Sound /Manon Lemkes door te geven
 • Wanneer er twijfel is of je in staat bent normale lichamelijke inspanningen te verrichten, neem dan eerst contact op met je huisarts en/of behandelend specialist voor advies
 • Als je onder medische behandeling bent, overleg dan met je arts over het volgen van de yogales. Meld klachten aan de docente vóór de yogales
 • Deelname aan een van de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden
 

Gegevens
M.J.M Lemkes
Bank nr: NL71 INGB 0665 273436
Email: info(@)yinyogasound.nl/0636135779

Privacybeleid

Voor een goede financiële administratie, ledenadministratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik als uw als yogadocent, een dossier aanleg. Uw dossier bevat gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, email adres en telefoonnummer en eventuele klachten. Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij: zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw yogadocent heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Bij de eerste les ontvang je een schriftelijk inschrijfformulier waarin gevraagd wordt uw gegevens zoals hierboven benoemd in te vullen. Het email adres wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief verzorgd door Mailchimp waar u zich ten alle tijden kan uitschrijven. Dit is voor informatieverstrekking betreffende de yoga lessen, workshops. Na uitschrijven van de laatste les worden deze gegevens 7 jaar bewaard. U kunt ten alle tijde deze gegevens opvragen en desgewenst terugkrijgen of op verzoek voor u worden vernietigd als u nog aan deze lessen deelneemt. Bij het aanmelden via onze website voor de nieuwsbrief worden u gegevens bewaard via Mailchimp. U kunt zich ten alle tijde uitschrijven en uw gegevens verwijderen van deze nieuwsbrief. Meer informatie betreffende hun privacy beleid: https://mailchimp.com/legal/privacy/

De gegevens uit uw dossier worden hoofdzakelijk gebruikt voor de financiële administratie, zodat indien nodig, ik een factuur kan opstellen. Facturen verstrekt aan klanten worden digitaal bewaard in Google Drive, apple drive en op een harde schijf. Ze worden gebruikt bij de BTW aangifte die door mijn boekhouder wordt uitgevoerd. Tevens wordt uw email adres gebruikt voor informatieverstrekking over belangrijke en lopende zaken. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Online trainingen & Yoga lessen
Via yinyogasound.maatos.nl kunt u online onze cursussen en lessen kopen. Maatos.nl hanteert een eigen privacy beleid. Deze kunt u nalezen: https://yinyogasound.maatos.nl/privacy-policy/

Bij het deelnemen van de lessen in ons centrum stemt u automatisch in met ons beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze algemene voorwaarden.