Zondag 2 juli 1-daagse yoga retreat met een uitgebreide high tea in de Maartjestuin Eesveen

13:00-17:15

Kosten 57,50 euro

Yoga thema ‘ lief zijn voor jezelf’

Deze dag staat in het teken van jou. Lief zijn voor jezelf zit hem in de kleine dingen die juist dan groot zijn. De balans gaan we brengen in de 3 belangrijke energie punten namelijk hoofd-hart-onderbuikgevoel. Volgende de 5 elementen zitten we volop in de zomer. Als staat in bloei en laat zich zien in de mooiste kleuren. Vandaag gaan we jou in contact brengen met al het zoets wat hoort bij de elementen van de zomer met yoga voor het hart en de dunne darm. In balans voelen we de liefde en de passie voor onszelf voor wie we zijn en wat we doen. Uit balans is ons hart gesloten en zijn we niet lief naar onszelf en missen we de vuur en passie. 

Tijdens deze middag worden er 2 vormen van yoga gegeven namelijk do-in yoga en yin yoga. Do- in yoga is een actieve yoga waarbij we volgende de 5 elementen alle 12 meridianen aanraken met yoga, zelfmassage en het leren zetten van acupressuur op punten langs de meridianen. Yin yoga is een rustigere vorm van yoga waarin we een aantal minuten in een pose verblijven. Door het ontspannen van de spieren, stimuleer je het bindweefsel en dus ook de meridiaanlijnen. De dag wordt afgesloten met een yoga nidra. Een begeleidende meditatie die voor een diepe ontspanning zorgt.

Schema:

13:00-14:15: En do-in yoga sequentie volgens de 5 elementen. Bestaande uit actieve yoga houdingen, zelf massage en het leren zetten van acupressuur.

14:30-15:30: High tea

15:45-17:00:  Yin Yoga sequentie voor het hart en de dunne darm.

17:00-17:15: Yoga nidra

Meenemen: eigen deken. De rest is aanwezig. Na behoefte kun je ook een eigen mat meenemen. Laagjes kleren aantrekken.

Aanmelden of contact opnemen: KAN HIER