Yoga verdieping & special: ontmoet de stilte met de auradans (serie van op  tai chi-lijkende  bewegingen)

“Tussen elke overgang zit een stilte. Tussen je in-en uitademing, tussen de ene hartslag naar de andere hartslag, tussen het ene geluid naar het volgende geluid. Als je het niet weet ga je er aan voorbij”.

Tussen kerst en oudjaarsdag zit ook zo’n stilte. Deze is extra voelbaar.

Tijdens de workshops van spiritueel leraar Tjeu die ik samen met Eelco jarenlang volgde, kwamen we in contact met deze stilte. Door middel van de auradans, het meditatie vierkant en diverse meditatie technieken ga ook jij deze stilte voelen. Als je eenmaal jouw stilte hebt ontmoet, ga je het overal zien en voelen, zelfs op de drukste momenten om je heen , in je gedachten en gevoelens.

Weet dat deze stilte in ons allemaal zit. je kan er alleen niet altijd bij. Met deze technieken ga je het ervaren.

Deze avond starten we grondingstechnieken, een zachte yogaflow, bestaande uit do-in yoga en zachte yang yoga. Daarna maak je kennis met de auradans. Een speciale techniek die je auraveld verruimd. daarnaast voer je deze techniek in de 4 windrichtingen uit. Zo ontstaat jouw meditatie vierkant. Hierin ga je ervaren wat jouw stilte is. Dan  gaan we een moment in stilte en zal ik op een gegeven moment een aantal meditatie en mindfulness technieken toepassen. Vervolgens laten we het bezinken in yin yoga poses.

We sluiten af met thee en lekkers

Geschikt voor iedereen.

Datum: donderdag 28 december 19:00-21:30

Plaats: MFC de Zuidwester Steenwijk

Kosten 35 euro

 Aanmelden door hier te klikken