Yoga Sessies in de MaartjesTuin

Yoga in de Maartjestuin
 
Op zondag 6 juni, juni, 19 juni en 31 juli geven we onze eerste yoga tuin sessie weer in de prachtige tuin van Marjon Maartje van Berkel. We hebben heerlijke thema’s die erg aansluiten op waar we nu zo behoefte aan hebben. Stress loslaten, rust en ruimte. Je lichaam weer voelen en meer veerkracht ontwikkelen, leren mediteren etc.
We hebben een heerlijke yoga thema vol met meditatie, heerlijke dao yin yoga en alle nieuwe technieken die ik afgelopen winter heb mogen leren.
Het programma:
 
Met 2 heerlijke yoga sessies. Starten met zachte yang flow een een Yoga nidra. Daar tussen in een heerlijke high tea gevolgd door een tweede yin yoga sessie met de energie van de 5 elementen leer en alles wat ik afgelopen winter heb mogen leren. Vervolgens sluiten we af met yoga nidra om volledig in de rust te zakken. De kosten hiervan zijn 55 euro in het totaal.
 
Het gaat die dag alleen door als het mooi weer.
In de tuin kan makkelijke 1,5 meter worden aangehouden. voor de yoga spullen wordt gezorgd. Maar neem wel een eigen kussensloop mee voor om het meditatie kussen, eigen handdoek en wel een eigen deken.
 
De volgende data zijn de tuin sessies: 6 juni, 19 juni, 31 juli van 13:00-17:00
Opgave: info(@)yinyogasound.nl of via 06-36135779.
Locatie: De MaartjesTuin Eesveen (adres wordt bekend gemaakt)
 
Bij slecht weer gaat het niet door of als de maatregelen het weer toelaten zal er voor een locatie vlakbij worden geregeld. We houden je hiervan op de hoogte.
 
 

Prijzen reguliere yoga lessen

  • Proefles: Op aanvraag.
  • Losse les: € 12,50
  • 4 ritten kaart: 4 lessen voor €41,- (4 weken geldig)
  • 10 rittenkaart: 10 lessen voor €92,50 (13 weken geldig) 20 rittenkaart: 20 lessen voor €182,50 (25 weken geldig)
  • Privé training €70,- voor 1,5 uur
  • Ook kan ik bij je thuis komen, dan is het afhankelijk van de afstand