Yoga Retreat in de MaartjesTuin

Yoga Retreat met high tea in de Maartjestuin

Op zondag 6 juni,19 juni en 31 juli geven we onze eerste yoga tuin sessie weer in de prachtige tuin van Marjon Maartje van Berkel. We hebben heerlijke thema’s die erg aansluiten op waar we nu zo behoefte aan hebben. Stress loslaten, rust en ruimte. Je lichaam weer voelen en meer veerkracht ontwikkelen, leren mediteren etc.

Deze speciale workshop bevat 2 heerlijke yoga sessies en een Yoga nidra. we Starten met zachte yang flow. Daar tussen in een heerlijke high tea gevolgd door een tweede yin yoga sessie met de energie van de 5 elementen leer en alles wat ik afgelopen winter heb mogen leren. Vervolgens sluiten we af met yoga nidra om volledig in de rust te zakken. De kosten hiervan zijn 55 euro in het totaal. voor 2 heerlijke yoga sessies, yoga nidra en een high tea

Het gaat die dag alleen door als het mooi weer.

In de tuin kan makkelijke 1,5 meter worden aangehouden. voor de yoga spullen wordt gezorgd. Maar neem wel een eigen kussensloop mee voor om het meditatie kussen, eigen handdoek en wel een eigen deken.

De volgende data zijn de tuin sessies:

6 juni
19 juni
31 juli

Opgave: info(@)yinyogasound.nl/Via PB of via 06-36135779.

Locatie: De MaartjesTuin Eesveen (adres wordt bekend gemaakt)

Bij slecht weer gaat het niet door of als de maatregelen het weer toelaten zal er voor een locatie vlakbij worden geregeld. We houden je hiervan op de hoogte.

 

 

Prijzen reguliere yoga lessen

  • Proefles: Op aanvraag.
  • Losse les: € 12,50
  • 4 ritten kaart: 4 lessen voor €41,- (4 weken geldig)
  • 10 rittenkaart: 10 lessen voor €92,50 (13 weken geldig) 20 rittenkaart: 20 lessen voor €182,50 (25 weken geldig)
  • Privé training €70,- voor 1,5 uur
  • Ook kan ik bij je thuis komen, dan is het afhankelijk van de afstand