Kinderyoga workshops

 

Donderdag 21 oktober Knutsel en Yoga: Blije pompoen. In de Herfstvakantie organiseren Manon en Monique weer een gezellige knutsel in combinatie met kinderyoga middag in de Kliederschuur.

Het thema van deze middag is Blije pompoenen. Het begint om 15:00u en is afgelopen om 16:30u.
We gaan eerst een half uur knutselen en dan is er drie kwartier Kinderyoga. We gaan vrolijke pompoenen maken met een vrolijke spin die mee gaat kriebelen tijdens de kinderyoga.
We sluiten af met een kopje Yoga thee. De kosten zijn €15,00 per kind.
aanmelden: Klik hier 
 
De tweede thema yoga en knutsel is dinsdag 30 november.  Dan organiseren Manon Lemkes en Monique weer een gezellige knutsel in combinatie met kinderyoga middag in de Kliederschuur.
Het thema van deze middag is Sint en Piet. het begint om 15:00u en is afgelopen om 16:30u.
We gaan eerst een half uur knutselen en dan is er drie kwartier Kinderyoga. We sluiten af met een kopje Yoga thee. De kosten zijn €15,00 per kind. Aanmelden kan Klik hier

Kinder & jongeren yoga om ze iets mee te geven

Omdat je later dan minder volwassenen hebt “te repareren”.  Mijn missie is om kinderen tools mee te geven om zichzelf te kunnen redden. Dat ze niet van heel ver hoeven te komen als er iets gebeurd in het leven. Maar dat daar het leven voor bedoeld is: het leven geeft je ervaringen waar je van mag leren en daardoor mag gaan groeien. daarom is mijn missie: yoga op scholen te brengen. 

Sinds 2014 geef ik kinderyoga. En in 202o ging dit in een stroomversnelling. Ik begon les te geven op de Buitenhoeve school en ik kon me steeds verder ontwikkelen. Ik ben ik  2021 gestart met de bijscholing creatieve therapie voor kinderen. Ik vind dat een mooie verdieping  en aanvulling voor de voor de kinderyoga.  Op dit moment mag ik lesgeven op OBS de Samensprong en voor 8 weken op RSG stationstraat voor jongeren bij angst, boosheid, HSP, stress etc.

Wil je ook kinderyoga op school of thuis als kinderfeestje? of andere mogelijkheden voor uw kind of puber? neem dan Contact op.