Kinderyoga workshops

Knutsel & kriebel Yoga

Dinsdag 15 maart geven Manon Lemkes Yin Yoga Sound: Meer Dan Alleen Yoga en ik weer een knutsel en yoga workshop.
Het thema van deze middag is Kriebelbeestjes. Het begint om 15:00u en is afgelopen om 16:30u.
We gaan eerst een half uur knutselen en dan is er drie kwartier Kinderyoga. We sluiten af met een kopje Yoga thee. De kosten zijn €15,00 per kind.
We gaan een gezellig natuurlijk ‘huisje’ maken voor kriebelbeestjes en daarna lekker kriebelen tijdens de kinderyoga.
In de online agenda van de Kliederschuur kun je een plekje reserveren. En dan mag je een ticket kopen in de webshop van de Kliederschuur. Mocht je onverhoopt door zieke niet kunnen komen, dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer.

 

 
 

Kinderyoga special : Het gevoelig kind

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn 1-jarige deeltijdopleiding: Creatieve therapie  voor kinderen. Ik heb hiervoor een speciale vierweekse yoga serie opgezet voor het “gevoelige kind” . De volgende Vier thema’s komen hierbij aan bod:

17 mei emoties
24 mei zelfbeeld
31 mei stress & angst
7 juni prikkels

Elke les komt er een aangepaste creatieve opdracht voorbij om het kind het inzicht te geven in zichzelf.  de taal van het kind is creativiteit en word hierbij aangemoedigd om naar binnen te keren. Hierbij wordt dit aangevuld met kinderyoga houdingen, meditatie, ademhaling en massage om het kind soepele tools mee te geven om te leren omgaan met de bovenstaande thema’s. 

Tijd: Van 15:00 tot 16:00 uur in De Kliederschuur.

De kosten zijn 30 euro in het totaal voor 4 lessen

Reserveer alvast een plekje in de online agenda van de Kliederschuur: https://www.supersaas.nl/schedule/DeKliederschuur/Activiteiten_Kliederschuur

Dan mag je een mail sturen naar Manon ter bevestiging van je reservering. Dan krijg je van haar nog wat meer informatie en een verzoek tot betaling. Mail Manon  Klik Hier