De Tuin Yoga Retreats Eesveen gaan weer van start! Even heerlijke tijd voor jezelf op deze 1 dag retreat

De volgende data staan gereserveerd:.

  • Zondag 26-6: 13:00-17:15: zomer blues met aandacht voor het hart met de emotie van vreugde en blijheid. We starten met yang yoga met hart openers. en tijden de yin yoga de aandacht voor de de 5-elementen zomer/vuur. Meridiaanlijnen en de organen van het hart en de dunne darm. Met passende houdingen en acupressuur punten
  • Zaterdag 27-8: 13:00-17:15: Thema: Aandacht voor ruimte in het fysieke lichaam. Hierin gaat de aandacht naar de klachten die gerelateerd zijn nek, rug en schouders.

 

De high tea is dit jaar heerlijk uitgebreid met extra lekkere gerechten.

Schema:
13:00-14:30 Zachte yang flow met meditatie en ademhalingstechniek
14:30-15:30: Uitgebreide High tea
15:30-17:15: yin yoga met yoga nidra.

De yoga lessen worden afgesloten met een heerlijke yoga nidra.

Yoga nidra wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd en kan vergeleken met worden met de rust van 1 uur slaap. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierbij balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen.


Kosten High tea met 2 yoga lessen en een yoga nidra: 49,50 per persoon
Locatie: De Maartjestuin in Eesveen
Aanmelden: info(@)yinyogasound.nl
06-36135779