Yoga workshop XL herfst “

Graag deel ik mijn eigen inzichten met je
In de vakanties vind ik het leuk om altijd special te geven. In de herfstvakantie zal dat verbonden zijn aan de herfst. Het loslaten van wat je niet meer dient. Ik zit zelf ook in dat proces. En ik probeer door mijn eigen ervaringen dichtbij jou te komen staan. Want hoe lastig is dat: loslaten? “ ach, laat toch los zeggen ze dan. Maar hoe? De herfst laat ons zien hoe het moet.
In deze workshop deel ik de inzichten die ik heb gehad afgelopen zomer in “loslaten”. Ik heb gewacht met het geven ik de herfst, omdat dat seizoen het loslaten ondersteunt vanuit de Chinese medicine. De inzichten deel ik in de vorm van teksten, technieken en acupressuur, ademhaling, yoga en yoga Nidra.
Na deze workshop ga je met inzichten over je eigen proces naar huis. De workshop is voor iedereen geschikt.
Datum: Donderdag 26 oktober (herfstvakantie)
Tijd: 19:00-21:30
Kosten: 32
Plaats: MFC Zuidwester Gasthuislaan 84 Steenwijk